keskiviikko 19. lokakuuta 2011

P*skis #113

Keskiviikko tulee aina kerran viikossa ja sama pätee P*skikseenkin! ;) Tällä kertaa haasteessa halutaan väriyhdistelmää pinkki-keltainen. Aika nannaa ;)
Tässä kortissa on kirjaimellisesti kaikkea pöydällä pyörinyttä sälää ja jämäpapruja. Osa on uudempia tarvikkeita, jotka ei vielä ole ehtineet paikalleen ja osa sälälootasta. Mulla on tossa pöydän nurkalla sellanen pikku loota, johon heittelen aina kaikkea pientä sälää, jota ei viitsi roskiin laittaa ;)
Ainoa, mitä kaivelin kauempaa, on tuo maali. Ajallisesti todella kaukaa, vähänkö oli kuivaa ;DKipi, kipi P*skistelemaan! ;)

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Söpönen!

Milla kirjoitti...

Me likey tästä! :) Herkut värit ja kaikkea ihanaa koko kortti täynnä, erityisesti maaliroiskeet ja tuo pieni tirppa dymotekstin päällä on parhautta!

Marika kirjoitti...

Suloinen!

Nafisan kirjoitti...

Onpas kyllä herttainen - sellainen vaahtokarkkikortti. Tulee kovin japanilainen vaikutelma, mutta se on vaan hyvä! ♥ Tykkään! :)

SannaS kirjoitti...

mää en ala...tässäkin on taas 600 eri kuviopaperia ja sit sä vaan saat ne niin loistavasti toimimaan aina keskenään....ihana herkku kortti!! =)

sannika kirjoitti...

Kun en itse kortteile niin ei tule juuri kortteja kommentoituakaan... mutta nyt on kyllä niin herkullinen kortti että on ihan pakko. Hieno!

Minna kirjoitti...

Super mahtis kortti. Sä saat upesti toimimaan ne 500 paperia... Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa:)

Anu kirjoitti...

Ihana pirteä kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Herkullinen ja upea kortti! Nam. :)