maanantai 11. tammikuuta 2010

Top10/2009

Monessa blogissa on näkynyt näitä Top10-listoja viime vuodelta ja täytyihän munkin sitten vähän vilkuilla taaksepäin ;) Nämä on siis omia lemppareitani viime vuoden ajalta ja missään paremmuus/suosikkijärjestyksessä ne ei ole. Näistä 60% sisältää DoodleFactorya ja yhdeksässä kymmenestä on myös joku muu yhdistävä tekijä, josta/joista niiiiin tykkään ;)
Ja nyt... kertokaa te, rakkaat blogiystävät, mikä mahtaa olla teidän lempparinne näistä mun lemppareistani! Jos on mikään... ;D Kertokaa mielipiteenne perusteluineen kommenteissa ja sitten minä vuorostani arvon pienenpienen ja pammumaisen (Merja kertokoon mitä se on... ;D) kortteiluun liittyvän palkinnon vaikkapa noin viikon päästä (~18.1) kaikkien mielipiteensä kertoneiden kesken. Muunmuassa vaikkapa yksi DoodleFactoryn leimasin voisi löytää tiensä palkintokasaan...
Jokaista kuvaa klikkaamalla pääsee (pitäisi ainaakin päästä ;D) ko. kortin blogipostaukseen.

27 kommenttia:

Anne B. kirjoitti...

Valinta ei ollut ihan helppo, useampi suosikki löytyi. Mutta valitsin sen kortin joka heti pomppasi esiin joukosta, eli viimeinen kortti. Tykkään raikkaasta väriyhdistelmästä. Pilkullinen liikennemerkki on hauska. Tosi hieno ja tasapainoinen kortti! :)

elinarsku kirjoitti...

mä valkkasin kans noista tuon vikan. ensinnäkin: yapples! i love it!!! toiseks: ihanat paperit ja värit ja kolmanneks: hauska oivallus tuo 40-merkki! hauska ja kivasti toteutettu kortti kaikenkaikkiaan. me likes!!! (sormet ristiin voittoa varten!) :D

Katjuska kirjoitti...

Viimeinen on minunkin suosikkini, se on vaan niin huippu :) Toi liikennemerkki on ihan super!
Toinen ihanainen oli hääkortti hempeine tunnelmineen, jossa kaksi tirppasta :)
Siis kaikkihan oli aivan ihania, mutta jotenkin alkaa kohta mullakin iskeen toi doodle factory tajuntaan aina vaan lujempaa ja lujempaa! Ne on vaan niin mahtavan erilaisia ja niin humoristisia :)

Maaret kirjoitti...

Kyllä se viimenen kortti on munkin lemppari, ehdottomasti! Hulvattoman hauska ja kun meikäläisen mielikuvituksella sitä katselee, niin ei voi muuta kun ajatella ,että 40 kun tulee mittariin, niin auton mittarissa olis paras pitää samaa vauhtia, jottei vaaranna omaa ja muiden turvallisuutta liikenteessä....hih.

SannaS kirjoitti...

voi ei, yksikö vaan pitää valita..paha paikka, nää on niin mahtiupeita kaikki. Mun pitää kyl sanoa tuo taksiajelu/kaupunki-kortti, siinä on mageita yksityiskohtia. =)

Milla kirjoitti...

Miksi yksi, eikö saa valita kymmentä lempparia..?! ;) Näistä lempparit on tuo Sugar Nellien enkeli (ihanat värit ja loistava väritys), hääkortti, jossa on DoodleFactoryn Pip ja Oggy (värit on hyvät, idea on hyvä, kortti on sopivan hempeä hääparille olematta ällösöpöinen) ja kolmantena DF:n Basel-lammas (yksinkertainen mutta ei tylsä, taas hyvät värit ja tuo teksti on hyvä - mullakin on Basel ja ajattelin joskus, että sen kanssa sopisi joku "määä"-teksti mutta ehdit hitsi vie ensin! ;) ). Mutta jos vain yksi pitää valita, niin Pip ja Oggy.

Riituli kirjoitti...

Kaikki korttisi ovat kauniita, mutta...

Minun lempparini on ehdottomasti tuo hääkortti, jossa olet laittanut lintuparin sydämen keskelle. Tunnelma joka tästä kortista välittyy on juuri oikean lainen tuohon tarkoitukseen. Nuo revityt taustapaperit tuovat sitä pientä särmää tähän korttiin, jottei se ole liian imelä.

Miijja kirjoitti...

Kylläpäs nyt pistit pahan!
kaikki ovat ihania omalla tavallaan!
Mä kattelin riviä useampaan kertaan, ja joteskii mun mielestä suosikiksi nousi greeting farmsin rokkari, tykkään tavasta, jolla olet silpuista taustan tehnyt ja muutenkin kortti on makee! Teineille on vaikea tehdä kortteja mutta sinä olet onistunut mahtavasti.

ninarsku kirjoitti...

Voi ei, onko pakko valita, on liikaa ihania! Mutta koska tuo leimasin kiinnostaa enemmän kun paljon, niin arvoin suosikkini ensimmäisen, hääkortin ja viimeisen joukosta ja se on..... tuo viimeinen! Ihan huippu. Ihanat paperit, värit, kuva ja kaikki. Ja tuo liikennemerkki näyttää niin aidolta.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Kaikki nuo on ihania, etenkin Doodlet, mutta minun suosikkini on tuo toinen eli lomakortti. Se on vaan niin mainio. Teksti ja kuva sopivat täydellisesti yhteen ja ruudukkotausta on näyttävä.

Merja kirjoitti...

Minä taasen hyvin pitkän ja vaikean mietinnän jälkeen valitsen lempparikseni tuon hääkortin, jossa kaksi tipulia on sydämen sisällä. Siinä on herkkää fiilistä, mutta ei kuitenkaan mikään tavis hääkortti!

Ja näistä kaikista korteista huokuu se Pammumaisuus ;)

Piccolissima kirjoitti...

Voi apua, näistä on vaikeaa valita!! Hmm.. selailin monta kertaa kortit läpi ja koitin valita edes kolme parasta. Jahkailun jälkeen tuolta nousi (niinkuin monella muullakin) juuri tuo hääkortti -se vaan on niin ihanan erinlainen kuin yleensä hääkortit, erittäin raikas ja hauska! Toinen mikä myös pääsi kolmikkoon on tuo alimmainen. Ihan mahtava idea tuo neljänkympin lätkä ja ihan kaikki mitä kortista löytyy sopii toisiinsa!! En ikinä itse osaisi käyttää tuollaisia värejä, mutta sinä olet kyllä rohkea ja taitava värien yhdistelijä! :)
Ja PARAS on.. "tittiditiididiiii"!

Tuo hauska Doodletyyppi joka ajelee taksilla pitkin kaupunkia. Olenhan itse ajellut taksia muutamia vuosia, todellakin tuon näköisiä -niin kuskeja kuin asiakkaitaki- on aamu viiden aikaan kyydissä! :D :D
Ihan parasta tuossa kortissa on nuo pienet MAHTAVAT oivallukset. Ja se että olet nähnyt vaivaa korttiin. Nuo talot on kivat ja tuo idea tiestä on hauska! :)

Tulipa megapostaus! :D Jatka rohkeasti omaa tyyliäsi, siitä pidetään! ♥

Taina kirjoitti...

Ihania Pammumaisia kortteja kaikki, mutta ihan heti silmääni osui lempparina tuo hääkortti.Kaunis hempeän pirtsakka sävytys ja hyvin käytetty paperinpalat hyväksi.

Maisku kirjoitti...

Tiedätkös mitä?! On niin mahdoton valita yksi suosikki! Kaikki on niin mahdottoman hienoja! Kaikkia pikkujuttuja ihan jokaisessa kortissa..
Ekassa on hauskasti ympyröity "onnea" tekstitaustasta ja nuo nitojan niitit, niin mageita!
Tokassa kissa on NIIN "innostunut" lomasta ;D Hih:):)
Kolmas: Tosi tasapainoinen kokonaisuus, paprust käy hyvin toistensa kanssa, ihania yksityiskohtia ja leimakuva niin kaunis.
Neljännen kortin lampaan voin ihan kuulla sanovaan "Määä-äää-ää onnittelen"
Vitosen rokkaava tyttö sopii just hyvin tuon ikäiselle teinille :D
Taksikortti: Kylläpä oot näperrelly ihan urakalla tuon kortin eteen! Hauskasti oot laittanu tuon nauhan muistuttamaan keskiviivaa. Savupilvi:) Onkohan tuolta kuskilta karannu taksi hanskasta? :D
Seiska: Ei niin tyypillinen hääkortti, mutta sitäkin ihanampi. Oispa ihana saada tuollainen omana hääpäivänä (jooh, sitä hääpäivää saa kyl odottaa muutaman vuoden..)
Enkuli: Tykkään tosta paperista ihan kympillä! Pitsi on lähellä sydäntä (en raaski ite pahemmin käyttää, tykkään hipelöidä..pitsiä siis ;D)
Kasi: Taas tuo kisuli :):):):) Nuo ruuvit on niin siistejä!
Viimenen kortti: Aivan mahtava oivallus tuo liikennemerkki!!!!!! Paperit on taaskin tosi hienoja ja koko kortin sommittelu on ihan huippu!

Ja kaikista korteista vielä: Kyl sie osaat tuon paperin jämien käytön! Itekin pitäs vähän enemmän käyttää niitä.

No jos mie kuitenkin kaks suosikkia valitsen, niin hääkortti ja rippikortti.. Hankalaa se oli! :D

Kiitos, hei, nam!

Terhi kirjoitti...

Herkullisen näköisiä kortteja toki kaikki, mutta kaksi on mielestäni yli muiden, eli nrot 2 (lomakortti) ja 7 (hääkortti). Hääkortissa on kyllä niiiin namit värit ja kiva henki, että se vie voiton muista.

noora kirjoitti...

Upeita kortteja on kaikki! Mutta jos joku pitää valita, ni tykkään kyllä hirmuisesti tuosta lintuparista, joka on sydämen sisällä ja sitä seuraavakin kortti, jossa on sydäntyttö, on mahtava. Mutta okei;lintupari!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Mun suosikki on ehdottomasti toi viimeinen kortti.Upeat värit,mahtava leimasin ja huippuna tuo liikennemerkki,jossa mulle tänä vuonna niin maaginen luku 40..Kaikki korttisi on kyllä upeita ja persoonallisia,kiva oli näitä katsella.Näkemisiin:)

Mirka kirjoitti...

Pakko tulla kommentoimaan "täältä puskasta", kun blogiasi ja erityisesti tietty korttejasi aina välillä käyn salaa ihailemassa. Olet PAPERIASKARTELIJA (paino ihan jokaisella kirjaimella... ;) parhaasta päästä!

Minuun kolahtavat eniten kortit "Lomaa", "Määää", "Taksi"ja "40". Ja näistä vielä hiukan muita enempi tuo "40", johtuen vain ja ainoastaan siitä, että itselle tulee tuo täyteen muutamien vuosien kuluttua ja olo on kuin tuossa kortissa! Korttien teknisiä yksityiskohtia en siis tässä arvioi vaan tunnetta :)

Näemmä rahan menoa ei voi estää - täytyy lähteä tästä DF-ostoksille!!!

Minna kirjoitti...

Voi Pammu, sä olet niin LOISTAVA. Pienet hauskat oivallukset saavat aikaan sen, että korttisi eivät ainakaan ole tylsiä. DF:t ja pilkut on sun juttuasi parhaimmillaan. TOP3 on mun mielestä taksi, häät ja 40.
Kaikki sellaisia kortteja, joita olen käynyt moneen kertaan ihailemassa. Kuulun ehdottomasti fanklubiisi :)

Riikka kirjoitti...

Hankala valita yksi, mutta pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin Määäää-korttiin kun se sopii pääkaupungissa asuvalle turkulaiselle niin hyvin. Kortissa on myös silmää miellyttävät värit (olen aina ollut sinisen ystävä, pienestä pitäen) ja kuviot, suloinen lammas sekä teksti lempparillani, Dymolla. Nappiyksityiskohta on hauska.
Sanotaanko perusteluna vielä se, että tyttö (10 kk) yrittää matkia lammasta - lieneekö peruja äidin murteellisesta määkimisestä vai äänikirjasta?

jasu kirjoitti...

Huh vaikea valinta... tiukan kisan jälkeen taitaa lintupari hääkortti nousta ykköseksi koska, värit ovat mieleiseni, se poikkeaa perinteisistä hää korteista ja taustan paperit on kivasti laitettu. Tiukan kisan kakkosena on loma kortti, jossa kisuli on todellakin loman tarpeessa :)

Sabina kirjoitti...

Vaikeeeta noista nyt sitten valita suosikkia kun kaikki ovat ihania! Mutta, mutta.. kyllä se tuo hääkortti kuitenkin on, joka on oma suosikki. Ihanat värit, ei liikaa hömpötyksiä ja ennen kaikkiea ihanan erilainen hääkortti!

*Sabina*

Anonyymi kirjoitti...

Paha, paha.... Kaikki korttisi ovat niiiiiin ihania ja niiiin pammumaisia (mä tiedän mitä se on ;))
Mullahan on tietty kaksi suosikkia..loma ja vika kortti (miksiköhän??) Toi rippikortti tulee heti niiden jälkeen..
Mut kun yksi piti valita niin se on
viimeinen kortti!! Aivan mahtavan nerokas luomus!

Ulla L. kirjoitti...

Ohhoh! Taisin tehdä oman äänestykseni väärään paikkaan, eli siis naksautin rippikortin päällä ja sitten kirjuuttelin sinne. Ehkä kommenttini löytää jotenkin perille.

Ja iiks, näistä korteista vaikuttuneena tein tänään oman tilaukseni Doodle Factorylle. Iik iik! Rahanmenoa ei voi estää...

Toukoleeni kirjoitti...

Jahkailin rippikortin ja lomakortin välillä,tuo jälkimäinen on niin mainio kortti =).Mutta rippikortti vie kuitenkin voiton.Pidän sen rauhallisesta tunnelmasta ja värimaailmasta -kuvasta puhumattakaan.

Pimpula kirjoitti...

Lähtökohtahan on se, että nämä ovat kaikki hienoja!
Minun suosikkini on kuitenkin tuo ylinnä oleva WOJ:n aasikortti. Muistan postauksen kuin eilisen päivän, niin paljon korttiin tykästyin ensisilmäyksellä.
En sen tarkemmin tiedä miksi juuri se kohosi suosikiksi, siinä on vaan sitä jotain. =)

Anni kirjoitti...

Vieläköhän arvontaan ehtii? No samapa tuo, upeita kortteja meinaan. Minulle suosikiksi nousi tuo löövbirds kortti, on hauska ja kivannäköinen.